Auteur

Als auteur houdt Gerda mensen graag een spiegel voor. Gerda beoogt met het schrijven mensen aan te zetten hun leven te gaan leiden vanuit kracht en met vreugde. Gerda omarmt het levensmotto: ‘Er is er maar één die mij gelukkig kan maken en dat ben ik zelf’. Dit motto draagt zij uit met kwetsbaarheid, passie en bezieling. Gerda weet mensen te raken in hart en ziel.

 

In december 2016 is Gerda's autobiografie uitgekomen. 'Een traan op mijn wang' gaat over leren dansen met verdriet en je authentieke zelf zijn. Mensen vinden er (h)erkenning in. Bekijk 'Een traan op mijn wang' nu in de webshop.

 

Gerda's tweede (autobiografische) boek over spiritueel & authentiek leiderschap is in december 2018 uitgekomen en heeft de naam 'Ongetemd en vrij'.  Dit boek gaat over het ontwaken van de innerlijke koningin die in een ieder verscholen zit en over leiderschap door de ogen van de ziel bekeken. Het gaat om het helen van 'een wond' die veel mensen ergens in het verleden hebben opgelopen. Dit boek geeft inzichten en ondersteuning om van 'de wond een authentieke krachtbron te maken'. Dit boek is een directe uitnodiging om afstand te nemen van lijden zodat er ruimte ontstaat om leiderschap toe te passen.

Bestel het boek  en laat weten (in het bestelmenu) als je het leuk vindt als er speciaal voor jou een persoonlijke boodschap in het boek wordt geschreven.