De tempel van het goddelijke vrouwelijke

Als het zo is dat de energie van 'de tempel van het goddelijke vrouwelijke' direct iets met jou doet, dan is dat geen toeval. Ik verwachtte jou namelijk al, omdat jij deze energie op zielsniveau (h)erkent. Diep in jezelf heb je al já gezegd tegen het pad van de 'divine feminine' en nu is zover: je mag jezelf onderdompelen in de heilige tempel waar je jezelf en je ziel kunt laten voeden en waar je in verbinding wordt gebracht met wie je werkelijk bent. In deze heilige tempel ga je nauw kennismaken met een aantal spirituele gidsen en je gaat ook een krachtige verbinding ervaren met de energie van de voorouders. Dit kan een liefdevolle en intense ervaring zijn, waarin je de ene keer veel zachtheid ervaart en een andere keer merk je misschien dat je behoorlijk door elkaar wordt geschud, je ontvangt altijd precies wat je nodig hebt, in het moment. Mijn intentie is dat jij een interne prachtige reis gaat maken, waar je afzakt naar de laag van het hart en de ziel. Je gaat de tempel van het goddelijke vrouwelijke  verkennen samen met de spirituele gidsen en de energie van de voorouders. Je ontmoet een heilige plek in jezelf, waar geen ruimte is voor oordeel en veroordeel en waar je leert dat controle  en manipulatie jou niet helpt. De Sacred Space in jezelf leert jou te vertrouwen en helpt je om je over te geven aan de stroom van het leven.  Je werkt altijd naar het licht toe en je gaat gaandeweg meer authenticiteit en spiritueel leiderschap ervaren. Op deze manier draag je beslist bij aan collectieve heling en meer bewustwording.

 

SOUL GUIDE

De Tempel SOUL GUIDE is een prachtig vormgegeven coach-tool, waar jij vanuit je comfortabele en veilige plek thuis, kunt afstemmen op het goddelijke vrouwelijke in jezelf. Het is een ondersteunende tool op het pad van jouw zielsmissie en draagt bij aan meer hart en ziel bewustzijn. In combinatie met de aanvullende tools ga je beslist een verdieping maken naar meer authentiek, vrouwelijk leiderschap.

 

 

De 'tempel van het goddelijke vrouwelijke' vormt ook een rode draad in de 'Sacred Soul Awareness' training (online jaarprogramma) die ieder jaar in januari van start gaat.  Meer info Sacred Soul Awareness training.

 

Ik kijk uit naar een mooie ontmoeting met jou, van hart tot hart, in de tempel van het goddelijke vrouwelijke.

Jij weet ook, je kan nog maar 1 kant op reizen en dat is richting jouw ware zielsmissie pad.

 

Gerda 

 

Tip: Het Zielsrouteplannerkaartendeck is een prachtig aanvullend coach-lifestyleproduct.