Mijn cadeau voor jou

 

Graag bied ik jou het digitale handboek 'Ongetemd & vrij' aan. In deze speciale uitgave (20 pagina's) leg ik aan de hand van 10 richtingaanwijzers uit hoe jij meer 'ongetemd en vrij' in het leven kunt staan. Dit zorgt ervoor dat je het leven (weer) door je heen voelt stromen en dat je iedere dag zin hebt om weer op te staan, gewoon omdat je leven betekenisvol, inspirerend en vreugdevol is. In deze uitgave deel ik zeer open mijn eigen ervaringen en bij alle 10 richtingaanwijzers ga ik de diepte in en je ontvangt veel waardevolle tips en inzichten. Als klap op de vuurpijl bevat dit handboek ook een prachtig zielskompas uit het wonderlijk mooie Zielsrouteplannerkaartendeck. Gewoon, omdat jij dat waard bent! 

Hieronder deel ik alvast de eerste vier richtingaanwijzers, als ik opnieuw stilsta bij richtingaanwijzer 4 dan gaat mijn hart sneller kloppen en krijg ik het nog steeds 'Spaans benauwd'. Direct daarna voel ik de adrénaline stromen van het gevoel van overwinning...heerlijk!! 

 

 

 

 

 

De eerste 4 richtingaanwijzers om 'Ongetemd en vrij' te leven

 

1. Wees dankbaar voor het leven en het feit dat je leeft

2. Wees eerlijk naar jezelf en durf in de spiegel te kijken

3. Stop met twijfelen en stap in je kracht

4. Overwin je angst door daadkracht en moed

Lees verder in het  gratis handboek 'Ongetemd en vrij'....

 

 

Vraag hier jouw digitale handboek 'Ongetemd & vrij'* aan, je ontvangt jouw geschenkexemplaar binnen 24 uur per email.

Schrijf in het lege vak 'Ja graag' en zorg ervoor dat je jouw mailadres correct invult anders komt het document niet aan. **

 

Ik wens jou heel veel vreugde en mooie stappen toe op jouw unieke zielspad!

 

Gerda Duin

 

 * Dit betreft een digitaal handboek, daarnaast is mijn autobiografie 'Ongetemd en vrij' over authentiek leiderschap verkrijgbaar in de shop.

**Je geeft hiermee automatisch toestemming om de nieuwsbrieven van Vrouw&Verbinding te ontvangen, uiteraard kan je je altijd weer afmelden.