Sacred soul space

© Alana Fairchild
© Alana Fairchild

De naam van de workshop Zielsbegeleiding & Heilig mentorschap is een directe vertaling van Alana's Fairchild Soul Guidance & Sacred Mentoring tm. Gerda is internationaal gecertificeerd SGSM healer en zij organiseert prachtige en intense zielsbegeleiding workshops volgens de waardevolle SGSM methode van Alana Fairchild uit Australië. Tijdens deze workshopdagen werken we vanuit een krachtig energetisch veld. Van ziel tot ziel verbonden, met gechannelde oefeningen zal Gerda in afstemming met Goddelijke energie je door diepe heling heen begeleiden, zodat je ziel kan herstellen naar haar waarachtige authentieke staat. Op de laag van hart en ziel vindt dus energetisch proceswerk en heling plaats. Tijdens een Zielsbegeleiding & Heilig mentorschap staan we in directe verbinding met de liefdevolle en helende energie van de Kristal Engelen, de opgestegen meesters en de Godinnen.

 

Een zielsbegeleiding workshop dag is geschikt voor iedereen die diep vanbinnen voelt hier naar toegetrokken te worden. Het is fijn en belangrijk als je al enige stappen hebt gezet op het gebied van bewustzijn en persoonlijke groei. Stevig geaard in het leven staan draagt bij aan het goed en gezond kunnen integreren van de energetische frequenties die je zult ontvangen tijdens een workshopdag.

 

 

 

 

 

 

Gerda: 'Een zielsbegeleiding workshop doet je beseffen dat er zoveel meer is, dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden.

De voelbare aanwezigheid van spirituele leiding draagt bij aan liefdevolle heling'.

 

Van harte welkom 12 mei 2020.

Op 12 mei 2020 ben je welkom om aan een Zielsbegeleiding & Heilig mentorschap workshop deel te nemen. Deze dag werken wij met de liefdevolle en helende energie van de Engelen en de kristalengelen. Een voedende workshop om je ziel te helen en je Goddelijke bestemming te manifesteren. Verken en ontdek je authentieke waarheid (en stem) door gechannelde en geleide visualisaties en 'moving meditation' en andere heilige rituelen.

 

Alana Fairchild: 'Is it your time to awaken the inner light bearer, soul voice and cosmic priestess within? The world needs your light'!

  

Aanvullende informatie

Deze dag vindt plaats in het authentieke en sfeervolle Karmel Klooster in Egmond aan den Hoef.

Aanvang: 10.00 uur - Einde: 16.30 uur.

De investering bedraagt €97,50, dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers en een smakelijke lunch.

 

Bevestig jouw deelname door je nu aan te melden.

 

Graag tot ziens op 12 mei 2020

 

Gerda Duin

 

Ongetemd en vrij leven, in verbinding met wie je werkelijk bent, dat is je geboorterecht.

 

 Zielsbegeleiding 1 op 1: Click hier