Samenwerking webshop


Het afgelopen jaar heb ik Manouschka Sap-Faber van Vrouw-Vitaal mogen begeleiden in het ontwikkelen van een kaartendeck. Manouschka heeft het afgelopen jaar hard gewerkt en de realisatie van dit kaartendeck is een feit. Met trots kan ik het kaartendeck ‘Ontvouw de powervrouw in jou’ onder jullie aandacht brengen. 

  

‘Stap in het licht en word de mooiste versie van jezelf.’

Die prachtige, stralende Powervrouw zit al IN jou. J

ij bent haar al. Altijd geweest en je zal haar altijd zijn.

 

Dit kaartendeck bevat vijftig transformatiekaarten die je leven veranderen. Binnen in jou schuilt een Stralende Vitale Powervrouw. Jij bent deze vrouw, nu al, altijd geweest en zal het altijd zijn. Deze kaarten zijn geschreven met de speciale intentie om je te laten herinneren wie jij in potentie al bent. Ze zijn geschreven om je te helpen je Body, Mind en Soul in balans te brengen, zodat jij je mooiste leven kunt leven. De energie van deze transformatiekaarten zal diep in je onderbewuste en je Goddelijk Zelf doordringen. Ze helpen je hart te openen, je mind positie te programmeren en je lichaam vitaal te worden, diepe transformaties te maken EN je tot actie aan te zetten. Dit kaartendeck is uniek, omdat het naast de algemene uitleg, drie extra boodschappen bevat die je op nog dieper niveau helpen je vraag op te lossen, op te ruimen en te transformeren. Een aantal kaarten hebben nog een extra verdieping die je gratis (online) kunt volgen. De boodschappen geven je heel veel inzichten en informatie over hoe je gezond, sterk, vitaal, slank, relaxed, zelfverzekerd en stralend door het leven kunt gaan. Stap in het licht en word de mooiste versie van jezelf!

 

Klik op onderstaande button om je kaartendeck via mij bij Manouschka te bestellen! Je ontvangt bij je bestelling ook een mooi cadeautje aangeboden en ingesproken door Gerda Duin, namelijk de visualisatie ‘Staan in je grootsheid’.