Samenwerking webshop


Samenwerking Oervrouwmagazine

Sinds 2022 is er een mooie samenwerking ontstaan tussen Melanie van het Oervrouwmagazine en Gerda van Vrouw&Verbinding. Gerda heeft zelf een mooie uitgebreide bijdrage mogen leveren in Oervrouwmagazine nummer 5. In de toekomstige magazines zal Gerda als vaste columniste een inspirerende bijdrage leveren.

 

Oervrouw magazine nummer 7

 

NR.7 bevat de vier diepgaande verhalen van Astrid Esmeralda, Caroline, Susanne en Karina. Daarnaast bevat dit magazine een extra reportage/verhaal van Janneke, een reportage van stipkunstenares Stella, het archetype Het Slachtoffer gemaakt door Liset, Renske & Woldieren in een unieke reportage, de kruidenrubriek Renée’s Pluk Geluk, 3 heerlijke recepten van PureFrankie, 4 inspirerende columns van Gerda, Anya, Jannie en Melanie (het leven is één grote reis, leef je dromen, puzzelstukjes en magie), een gedicht en column van Carmen over authentiteit en een prachtige illustratie van Aike Ananda Art op de achterzijde (wauw!). Dit keer 102 pagina’s inspiratie!

 

Bestel NR.7 via onderstaande button. 


Samenwerking Vrouw-Vitaal

Het afgelopen jaar heb ik Manouschka Sap-Faber van Vrouw-Vitaal mogen begeleiden in het ontwikkelen van een kaartendeck. Manouschka heeft het afgelopen jaar hard gewerkt en de realisatie van dit kaartendeck is een feit. Met trots kan ik het kaartendeck ‘Ontvouw de powervrouw in jou’ onder jullie aandacht brengen. 

  

Dit kaartendeck bevat vijftig transformatiekaarten die je leven veranderen. Binnen in jou schuilt een Stralende Vitale Powervrouw. Jij bent deze vrouw, nu al, altijd geweest en zal het altijd zijn. Deze kaarten zijn geschreven met de speciale intentie om je te laten herinneren wie jij in potentie al bent. Ze zijn geschreven om je te helpen je Body, Mind en Soul in balans te brengen, zodat jij je mooiste leven kunt leven. De energie van deze transformatiekaarten zal diep in je onderbewuste en je Goddelijk Zelf doordringen. Ze helpen je hart te openen, je mind positie te programmeren en je lichaam vitaal te worden, diepe transformaties te maken EN je tot actie aan te zetten. Dit kaartendeck is uniek, omdat het naast de algemene uitleg, drie extra boodschappen bevat die je op nog dieper niveau helpen je vraag op te lossen, op te ruimen en te transformeren. Een aantal kaarten hebben nog een extra verdieping die je gratis (online) kunt volgen. De boodschappen geven je heel veel inzichten en informatie over hoe je gezond, sterk, vitaal, slank, relaxed, zelfverzekerd en stralend door het leven kunt gaan. Stap in het licht en word de mooiste versie van jezelf!

 

Klik op onderstaande button om je kaartendeck via mij bij Manouschka te bestellen! Je ontvangt bij je bestelling ook een mooi cadeautje aangeboden en ingesproken door Gerda Duin, namelijk de visualisatie ‘Staan in je grootsheid’.