Vrouw&Verbinding vrouwelijk leiderschap seminar

Landelijke jubileumdag voor verbinding, sisterhood en vrouwenempowerment.


Wat gaan we doen?

Op 16 maart 2024 organiseert Vrouw&Verbinding een seminar over vrouwelijk leiderschap, waarbij uitgebreid wordt stilgestaan bij het aspect van verbinding, sisterhood en vrouwenempowerment. Daarnaast krijgt deze dag ook een feestelijk tintje, omdat we het 11-jarige jubileum van Vrouw&Verbinding vieren. Dit evenement wordt georganiseerd door oprichtster Gerda Duin, in samenwerking met de partners van Vrouw&Verbinding: Els Vonk, Greet Ceulemans, Irene van der Sar-Bouwmeester en Anja van Eldik. Met de gecombineerde krachten van deze vijf vrouwen beschikken we over een schat aan wijsheid, kennis, kracht en levenservaring.


Een uitnodiging speciaal voor jou


Wat is een seminar?

Een seminar is een grootschalige bijeenkomst waarbij sprekers het podium delen en er workshops worden aangeboden, allemaal gericht op een specifiek onderwerp. In dit geval staat het thema verbinding, sisterhood en vrouwelijk leiderschap centraal.


Wat kun je als deelnemer verwachten?

Tijdens dit seminar kun je genieten van een gevarieerd, verbindend en verdiepend programma. We bieden een rijke mix aan activiteiten, waaronder inspirerende momenten, mogelijkheden om in contact te komen met jezelf en anderen, creatieve momenten, waardevolle inzichten, momenten van zelfreflectie, bijzondere ontmoetingen, een systemische Sisterhood Circle, en een dynamische belevingsworkshop met diverse kaartendecks. Deze kaartendecks stellen je in staat om vanuit verschillende perspectieven dieper in te gaan op jouw persoonlijke thema's.

 

We zullen ook met behulp van een aantal archetypen uit kaartendeck De Sleutelbewaarder een Sleutelbewaarder opstelling doen. Via een Sleutelbewaarder opstelling word je geconfronteerd met een liefdevolle spiegel die je helpt om je zielskwaliteiten verder te ontsluiten.

 

Er zijn eveneens momenten van bezinning, stilte, muziek, dans, storytelling en een schitterend klankconcert verzorgd door soundhealer Pia Brand van HeartTunedSounds. Samen met theatermaakster Yvonne van Galen en entertrainer Gerda Duin zullen we dieper ingaan op het thema vrouw-zijn en verbinding.

 

Bovendien krijg je de kans om op deze dag de geuren te ervaren van de energetische parfumlijn "The Alchemist Set". Deze geuren fungeren als symbolische sleutels waarmee je jouw zielspotentieel kunt ontsluiten.


Tijden

Je bent van harte welkom om binnen te komen tussen 9.30 uur en 10.00 uur. Het officiële programma begint om 10.15 uur. We sluiten de dag rond 17.00 uur af met een gezellig drankje, en het samenzijn eindigt om 17.30 uur.


Entreeprijs

De prijs voor een entreepas bedraagt €144,00.


inclusief

  • Deelname aan het volledige trainings- en belevingsprogramma.
  • Een geurbeleving met de bio-energetische parfums van The Alchemist Set.
  • Een notitieboekje en een pen.
  • Koffie & thee met huisgemaakt lekkers.
  • Een smaakvolle biologische lunch.
  • Water.
  • Na afloop een sapje of een biologische wijn.
  • Spontane verrassingen in het moment.

Ook niet onbelangrijk

Vrouw&Verbinding is een netwerk waar vrouwen elkaar op een diepgaande manier ontmoeten. Tijdens Vrouw&Verbinding-evenementen ontstaan er vriendschappen en samenwerkingen die een leven lang meegaan. Op dit jubileumseminar krijg je de kans om te netwerken met gelijkgestemde individuen en oude en nieuwe bekenden te ontmoeten. Laat je inspireren en voel je welkom op 16 maart. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!


Optioneel

Na afloop heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een diner. Het betreft een tweegangen vegetarische seizoensmaaltijd, bestaande uit het Moestuin gerecht en een dessert van de chef. De kosten hiervoor bedragen €30,00, exclusief drankjes.

 

 Je kunt hiervoor zelf telefonisch contact opnemen met  Op Hodenpijl. De betaling voor het diner verloopt ook via Op Hodenpijl.

Telefoonnummer:  015-3801840.


Overnachtingsmogelijkheden

Aangezien deelnemers vanuit heel Nederland en België deelnemen, is het de moeite waard om te overwegen om een overnachting te boeken. In de omgeving van Op Hodenpijl zijn tal van mogelijkheden beschikbaar, variërend van gezellige B&B's tot verschillende hotels in nabijgelegen steden. Via Google kun je een scala aan opties vinden die je kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeur. Het is een prachtige gelegenheid om samen met iemand anders van je verblijf een gezellig uitje te maken.


Aanmelden

Klik op onderstaande button om je ticket te bestellen voor een geweldige dag in verbinding met elkaar.