Coaching & Entertraining 

 

Coaching &Entertrainen gaat over trainen en coachen vanuit bezieling. Met humor, daadkracht, inspiratie, leiderschap en intuïtie. Mijn doelstelling hierbij is om jou te motiveren en te stimuleren om volledig in jouw kracht te komen staan. Zodat je zelf weer leider wordt over jouw leven. Ik moedig je aan om in dieper contact te komen met jouw verlangens en ik ondersteun je bij het stellen van mooie realistische doelen. Bewustwording van de wet van aantrekking, luisteren naar de signalen van je hart en leven vanuit flow en moeiteloosheid staat centraal in mijn werkwijze. Ik begeleid jou naar meer leiderschap, daadkracht en authenticiteit. 

 

In 2018 richt Gerda Duin Entertrainment zich qua trainingen in het bijzonder op de exclusieve Licht Intuïtie training.

 

Leer je intuïtie in te zetten als vervoersmiddel naar een krachtig, vreugdevol leven waar jouw vrouwelijkheid volledig tot haar recht komt!

In 2016 zijn een aantal groepen gestart met deze waardevolle intuïtie training. Een training waar een behoorlijke verdieping wordt gemaakt met betrekking tot het versterken van de intuïtie waardoor je op een natuurlijke en krachtige manier in verbinding komt met jouw vrouwelijke kwaliteiten.
Als een vrouw werkelijk in haar authentieke kracht staat kan zij bergen verzetten en nemen liefde en kracht de overhand en vervaagt angst, twijfel en besluiteloosheid. Dit maakt dat je het leven kunt leiden vanuit je hart, met vreugde en in afstemming met jouw ziel. In echte verbinding met jezelf en in echte verbinding met de ander. Connecties van hart tot hart ontwikkelen, gelijkwaardige waardevolle mensen naar je toe trekken en werken en leven vanuit bezieling.
Elke dag beleven als waardevol en vanuit vreugde in je kracht staan.

 

 

Licht Intuïtie training

Voor wie?

 

Deze training is voor geschikt voor ALLE vrouwen die open staan voor een spirituele verdieping en zeker ook voor vrouwen die andere mensen coachen of begeleiden. Om deel te kunnen nemen is het belangrijk dat jij al over voldoende leiderschapsvaardigheden beheerst. Je denkt en handelt positief en persoonlijke ontwikkeling is voor jou een belangrijk gegeven.

 

Voor vouwen die eraan toe zijn een verdieping in zichzelf aan te gaan.

Voor vrouwen die hun intuïtieve kwaliteiten verder willen versterken en inzetten.

Voor vrouwen die meer bewuster in het leven willen staan en open staan voor spiritualiteit.

Voor vrouwen die in hun dagelijkse werk andere mensen begeleiden en coachen of dit willen gaan doen.

Voor vrouwen die een diepere verbinding willen ervaren met zichzelf en anderen.

Voor vrouwen die interesse hebben voor de leer van de Engelen.

Voor vrouwen die willen leven en werken vanuit flow en moeiteloosheid.

 

Meer informatie over data en investering? Klik hier.

 

Zichtbaarheid - Hier Sta Ik

In alle trainingen en persoonlijke coaching staat het door Gerda Duin ontworpen model naar zichtbaarheid - Hier Sta Ik - centraal.

 

Ook in de Licht Intuïtie training wordt er uitgebreid stilgestaan bij het thema zichtbaarheid, dit in aansluiting bij de thema's die behandeld worden in de Intuïtie training.