Familieopstellingen dag voor vrouwen en mannen

Zoek niet in de takken maar vind het antwoord bij jouw roots.

Soms is het zo dat juist die ene persoon, en misschien ben jij dat wel, 

het verschil kan maken en het lijden voortkomend uit de roots kan helen

en ombuigen naar vreugde.

Iedereen die na jou komt zal hier dan de vruchten van plukken.

 

Een familieopstelling is een prachtige methode die inzicht geeft en voelbaar maakt wat er in jouw systeem van herkomst speelt. De zogenaamde verborgen dynamieken worden zichtbaar en geven je direct nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. 

  

 

Hoe werkt een familie opstelling?
De opstelling gebeurt aan de hand van een vraag die je inbrengt. Na een korte verkenning van de vraag, kies je representanten voor je familieleden (opvoeders) en voor jezelf. De representanten worden door jou intuïtief in de ruimte geplaatst. Ook kan het zijn dat je representanten plaatst voor bijvoorbeeld je werk, een verlangen, een keuze, e.d. De representanten ervaren hoe het is om die plek in het systeem in te nemen.

Zij worden de stem van het systeem. Tijdens de opstelling wordt de kern van het probleem inzichtelijk en je ervaart wat de invloed hiervan is op je huidige situatie. Oude patronen worden doorbroken en er komt ruimte voor een nieuwe start. 


Voor wie?
Voor ieder, die graag een (terugkerend) thema of vraag wil onderzoeken en daarin een volgende stap wil zetten. Het kunnen vragen zijn die te maken hebben met jezelf, relaties, werk of je gezondheid. Om deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben met familieopstellingen. 

Je hebt interesse, wat nu?

Laat het mij gerust weten als je een opstelling overweegt.Dan kijk en voel ik even met je mee of dit voor jou een goede stap is.

Ik werk samen met Bouke de Boer van het opleidingsinstituut NTI NLP in Limmen. Wij organiseren regelmatig samen opstellingsdagen of ik verwijs je rechtstreeks naar Limmen. Alles is mogelijk.

 

Contact met mij opnemen kan hier:


Hartelijke groeten,
Gerda Duin