Familieopstellingen dag voor vrouwen en mannen

Zoek niet in de takken maar vind het antwoord bij jouw roots.

Soms is het zo dat juist die ene persoon, en misschien ben jij dat wel, 

het verschil kan maken en het lijden voortkomend uit de roots kan helen

en ombuigen naar vreugde.

Iedereen die na jou komt zal hier dan de vruchten van plukken.

 

Op zondag 4 november  organiseert Vrouw&Verbinding in samenwerking met Bouke de Boer (systemisch opsteller, verbonden met NTI NLP) een familieopstellingen dag. Deze dag is bedoeld voor vrouwen en mannen. Het belooft een mooie dag te worden en we willen je dan ook van harte uitnodigen deze dag samen met ons te ervaren bij NTI NLP te Limmen.

Een familieopstelling is een prachtige methode die inzicht geeft en voelbaar maakt wat er in jouw systeem van herkomst speelt. De zogenaamde verborgen dynamieken worden zichtbaar en geven je direct nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. 

  

 

Hoe werkt een familie opstelling?
De opstelling gebeurt aan de hand van een vraag die je inbrengt. Na een korte verkenning van de vraag, kies je representanten voor je familieleden (opvoeders) en voor jezelf. De representanten worden door jou intuïtief in de ruimte geplaatst. Ook kan het zijn dat je representanten plaatst voor bijvoorbeeld je werk, een verlangen, een keuze, e.d. De representanten ervaren hoe het is om die plek in het systeem in te nemen.

Zij worden de stem van het systeem. Tijdens de opstelling wordt de kern van het probleem inzichtelijk en je ervaart wat de invloed hiervan is op je huidige situatie. Oude patronen worden doorbroken en er komt ruimte voor een nieuwe start. 


Voor wie?
Voor ieder, die graag een (terugkerend) thema of vraag wil onderzoeken en daarin een volgende stap wil zetten. Het kunnen vragen zijn die te maken hebben met jezelf, relaties, werk of je gezondheid. Om deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben met familieopstellingen. 

Deelname kosten

€55,- als representant/toeschouwer en als je een eigen thema inbrengt €100,-. In beide gevallen doe je kennis en inzichten op over jouw eigen thematiek en jouw proces. Als toeschouwer en representant in de opstelling van een ander, echter het effect kan minstens zo positief en omvattend zijn. Er is voor zes personen plek om een eigen opstelling te krijgen. Laat ons weten of je een eigen opstelling wilt of aanwezig wilt zijn als toeschouwer - representant.

Tijden: Inloop vanaf 9.45 uur. Start 10.00 uur. Einde 17.00 uur.


Inbegrepen

Koffie-thee en een smakelijke lunch.

 

Aanmelden kan hier:


Hartelijke groeten,
Bouke de Boer en Gerda Duin