'Van lijden naar leiden in verbinding'

 

Bouke de Boer en Gerda Duin nodigen jou uit voor de tweedaagse leiderschapstraining 'van lijden naar leiden in verbinding'.

Deze training vindt wederom plaats op 1 & 2 september het nti-nlp instituut in Limmen.

 

Tijdens deze training wordt stilgestaan bij thema's als leiderschap, de invloed van jouw systeem van herkomst, ook wel systemisch werk genoemd en echt in verbinding zijn. Een systemische inkijk in jouw huidige leven kan bijdragen aan het herkennen en doorbreken van patronen in vastgelopen situaties. Leiderschapsvaardigheden en daadkracht versterken je bij het nemen van gezonde en volwassen stappen.

Echte verbinding maken met jezelf en anderen is de sleutel tot het (her)vinden van jouw authentieke zelf.

Wanneer een mens de bereidheid en de moed heeft om naar binnen te durven kijken en vervolgens bereid is om vanuit echte verbinding zijn of haar pad te vervolgen dan ontstaat er een geheel nieuwe vreugdevolle dynamiek.

Dat dit gepaard kan gaan met uitdagingen staat vast en ook daar wordt bij stilgestaan in deze training.

Wij bieden geen kant en klare oplossingen aan. Wel denken we met je mee, we spiegelen, we reiken aan en delen onze jarenlange kennis en ervaring. Deze training maakt je ervan bewust dat alles steeds in beweging is, jij, de ander en ook de 'elementen' om je heen. Dit vraagt flexibiliteit en veerkracht van jou en het stuk proceswerk dat wij bieden in deze training kan jou daarin versterken.

Het thema 'in verbinding zijn' speelt een centrale rol in deze tweedaagse training.

 

Wie zijn Bouke en Gerda?

Bouke is NLP-trainer, systemisch opsteller en Mental Coach en tevens oprichter van het NTI-NLP opleidingsinstituut in Limmen. Bouke heeft een pioniersrol gespeeld bij het integreren van NLP in

Nederland. Gerda is Entertrainer en intuïtief leiderschapscoach en tevens de oprichtster van het snelgroeiende vrouwennetwerk Vrouw&Verbinding. Gerda weet mensen te raken in hart en ziel.

Wat Bouke en Gerda samen delen zijn passie en liefde voor het vak, humor en hun missie om iets bij te dragen aan de wereld. Enthousiasme en bevlogenheid is wat hen typeert.

 

Practische informatie:

Deelnemers:

Tijdens deze training is er ruimte voor 24 personen (vrouwen en mannen).

 

Datum en tijdstip:

Zaterdag 1 & 2 september 2018. 

De zaal is open vanaf 9.00  uur en de training start om 9.30 uur en we eindigen rond 17.30 uur.

Overnachten is mogelijk bij NTI NLP op basis van beschikbaarheid én tegen een passende vergoeding.

 

Investering:

€345,00, inclusief koffie, thee, fruit en koekjes en een smakelijke lunch op beide dagen (een overnachting is niet inbegrepen).

Extra: Als deelnemer ontvang je twee boeken cadeau, de autobiografie 'Een traan op mijn wang' van Gerda en de autobiografie 'De bijzondere reis van een prikkel' van Bouke.

Beide boeken zetten aan tot meer bewustwording, leiderschap en verbinding.

 

Locatie:

Nti-nlp - Oosterzijweg 8 - 1906 AX te Limmen.

Gratis parkeren direct bij de locatie.

 

Aanmelden

Klik hier of ga naar het tabje contact om je aan te melden voor deze training en vermeldt daarbij duidelijk jouw volledige naam, adres en telefoonnummer.

Je ontvangt van ons op kort termijn een bevestiging en een factuur. Na betaling is jouw plek gereserveerd.

 

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten op 1 & 2 september 2018!

 

Hartelijke groeten,

Bouke  de Boer en Gerda Duin