Ondernemerscoaching en training

Sinds het jaar 2000 coach en train ik ondernemers bij het opzetten en uitbreiden van hun bedrijf.

In mijn aanpak ligt de nadruk op het verbinden van de volgende elementen in de ondernemer: 

Authenticiteit, in verbinding zijn met je zielsmissie, leiderschap en ondernemersvaardigheden, spiritualiteit, zichtbaarheid en marketing.

 

Een ondernemerstraject bij Gerda Duin Entertrainment gaat de diepte in, waarbij de ondernemer regelmatig een spiegel krijgt voorgehouden. Weten wie je bent en waar je voor staat. Ballast en overtuigingen achter je laten en jouw hulpbronnen en kwaliteiten leren herkennen en in te zetten. Ondernemen vanuit het hart met flow en passie. Door het aangaan van een diepere verbinding met jezelf verdwijnt het vraagteken van je voorhoofd waardoor jouw potentiele klant aanvoelt bij jou 'goed te zitten'. Vertrouwen hebben in jezelf, in jouw bedrijf en in je doelgroep, dat zijn belangrijke peilers. Zodat jij altijd zelf leider kunt blijven over jouw bedrijf en de gewenste resultaten. Dit geeft jou als ondernemer het gevoel van vervulling, vreugde en zinvol bezig zijn. Dit is de kracht en de 'succesformule' van een bloeiend en vruchtbaar bedrijf.

 

In het eerste kwartaal van 2020 start een ondernemerstraining vanuit een online leerprogramma, in combinatie met begeleiding vanuit een besloten groep. Je werkt dus vanuit je eigen huis aan deze traininig, daarnaast krijg je aanvullende ondersteuning en groepscoaching via deze besloten groep.

Klik hier als je meer informatie wilt ontvangen over deze training, dan neem ik via de email contact met je op.

Graag tot horens!

Gerda Duin