Herfst Reflectie reading

In deze HERFST reflectie reading stem ik mij op jou af, met als intentie dat jij meer in je vrouwelijke authentieke kracht kunt komen.

Dit betreft een online reading, dus afstand is geen bezwaar.

 

Je ontvangt 7 waardevolle inzicht & inspiratieboodschappen, namelijk:

- 3 boodschappen van verschillende kaartendecks met een hoge en zuivere energie.

- 1 zielskompas voor de komende maand, afkomstig uit de Zielsrouteplanner

- 1 gechannelde boodschap uit 'De tempel van het goddelijke vrouwelijke' kaartendeck (dit kaartendeck wordt in november gelanceerd)

- 1 afrondende intuïtieve boodschap van Gerda Duin

- 1 'Open je hart' meditatie (betreft een audiobestand, je ontvangt het via we-transfer)

 

Deze reading is bedoeld om jou meer in verbinding te brengen met jouw authentieke zelf.

Deze reading zet een proces in werking waarbij je wordt uitgenodigd om je leven meer te gaan leiden in plaats van lijden.

Een reading geeft over het algemeen inzichten en inspiratie. Door een reading worden vaak (negatieve) patronen herkent en doorbroken.

Wanneer ik mij op jou afstem kan ik vrij snel aanvoelen wat er speelt en waar er meer beweging in mag komen. Het pad van je ziel zal ook zichtbaar worden en worden benoemd. Een reading verdiept ook jouw intuïtieve kanaal.

  Tijdens een reading maak ik gebruik van mijn intuïtie en van heldervoelendheid, helderwetendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Ook ben ik in verbinding met de energie van de Engelen. Ik doe geen toekomstvoorspellingen.

 

Hoe werkt het:

- Bestel je reading door het betaalmenu te doorlopen

- Als je niet betaald via het betaalmenu van deze website, maar rechtstreeks via je bank geld overmaakt dan is het nodig om mij hierover een email te sturen.  Zodat duidelijk is jouw betaling bij jou hoort. 

- Schrijf in het  bestelmenu (of via de mail) maximaal 3 woorden op, waarvan je voelt dat het belangrijk is om met mij te delen. 

- Je ontvangt je reading als pdf-document binnen 1 a 10 werkdagen per email. 

 

Alvast bedankt voor je vertrouwen!

Gerda 

Reading
49,95 €

44,44 €

  • Beschikbaar