Jaar-Reading 2020

Tot en met 30 december 2019 aan te vragen!

De uitgebreide jaar-reading 2020 is een uitnodiging om je nog meer te verbinden met jouw authentieke  kracht en met 'de bron van liefde' in jezelf. De reading zorgt ook voor een diepere verbinding met de spirituele wereld.

 

De reading bestaat uit 7 onderdelen: 

- Een zielskompas, welke het licht laat schijnen op een deel wat jij in 2020 verder mag ontwikkelen (afkomstig uit de Zielsrouteplanner)

- Een uitgebreide helende chakra- boodschap ( afkomstig van een erg 'wijs' kaartendeck)

- Twee gechannelde boodschapjes uit het kaartendeck 'Tempel van het goddelijke vrouwelijke', die de essentie benoemen

- Een boodschap van één van de prachtige kaartendecks, die Gerda intuïtief voor jou uitkiest, in verbinding met jouw energie

- Een persoonlijke intuïtieve-coach boodschap voor 2020, na afstemming door Gerda

- Je krijgt toegang tot een helende chakrahealing. Je kunt deze zo vaak als je wilt beluisteren, de kracht van de herhaling zorgt voor diepe heling en zuivert je chakra's op een diepe laag. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten en versterk je je intuïtieve kwaliteiten.

- Je krijgt toegang tot een SOUL GUIDE 2020, meditatieve boodschap, met op de achtergrond helende frequenties van prachtige 'soulmuziek'.

Hiermee maak je een ontspannen innerlijke reis door van 60 minuten.

 

Hoe werkt het:

Schaf deze reading aan door het bestelmenu verder te doorlopen

- Stuur een duidelijke foto van je gezicht (zonder zonnebril) naar vrouwenverbinding@kpnmail.nl

- Vermeld ook duidelijk je voor en je achternaam, je geboortedatum en de huidige samenstelling van je gezin. Een korte toelichting mag, hoeft niet.

 - Wanneer je ervoor kiest om het geld over te maken (en dus niet het betaalmenu volgt van mijn webshop) is het belangrijk dat je mij per email laat weten dat je geld hebt overgemaakt en ook onder welke naam. Anders heb ik geen gegevens van je.

 

Tot slot: 

Ik stuur de reading in een mooi document naar je toe per email, dus zorg ervoor dat je het emailadres correct invoert in het systeem.

Je ontvangt de reading voor 8 januari 2020. Bedankt voor je vertrouwen en je geduld!

Gerda Duin

 

 

65,00 €

  • Uitverkocht