Volop Verbinding Vip Retraite

 

Op 27, 28 en 29 mei 2022 vindt er in het Samaya klooster in Werkhoven een mooie 3-daagse 'Volop Verbinding Vip' retraite plaats, georganiseerd door Gerda Duin van Vrouw&Verbinding Retraites. 

 

Intentie

Tijdens deze 3-daagse VIP retraite is er volop ruimte voor verdieping, verbinding met de natuur, rust, verstilling en reflectie. Door het intieme karakter (met slechts 10 deelnemers) van deze VIP retraite zijn deze drie dagen heel geschikt om af te stemmen op een persoonlijk thema of een individueel proces. Je komt als deelnemer diep in verbinding met jezelf en ook met je systemische vrouwenlijn. Iedere deelnemer krijgt ook een persoonlijke opstelling met haar vrouwenlijn. Hierdoor kan je als vrouw veel meer in je authentieke kracht komen en kunnen onbewuste en verborgen dynamieken zichtbaar worden en kan daar waar nodig oude pijn helen.

 

Flyer

Uitgebreide informatie is te lezen in de flyer. Je kunt de flyer hier aanvragen, onder vermelding van 'Volop Verbinding Vip' retraite. 

Wanneer je verzekerd wilt zijn van deelname, is het advies niet te lang te wachten met aanmelden.

 

Aanmeldprocedure

Door het betaalmenu te doorlopen meld je je officieel aan. Je ontvangt dan een automatische e-mail, welke tevens ook de factuur is. Binnen een week ontvang je nog een e-mail, met daarin de bevestiging van deelname. Door het voldoen van de betaling ga je akkoord met de algemene  retraite voorwaarden.

 

Je bent van harte welkom!

 

Op de hoogte blijven van toekomstige retraites?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

788,00 €

  • Beperkt beschikbaar