Digitale Zielsrouteplanner editie 2021

Dit betreft een verdiepingstool met de Zielsrouteplanner.  Het is geen training en ook geen workshop. Het maakt niet uit of je wel of niet in het bezit bent van het originele kaartendeck De Zielsrouteplanner

 

Wat ontvang je?

Je ontvangt een exclusief vormgegeven digitaal en printbaar document met daarin 12 afbeeldingen en 12 scripts uit de originele Zielsrouteplanner. Je ontvangt 12 nieuwe rituelen. Deze zijn dus voor iedereen nieuw en dus anders dan de rituelen van het kaartendeck. Je ontvangt ook een prachtige boodschap uit het kaartendeck De Uitnodiging, het zusje van de Zielsrouteplanner  

 

Exclusief toegang tot de besloten Zielsrouteplannergroep

Je ontvangt een link naar de besloten Zielsrouteplannergroep op Facebook. Dit is een extra service, je bent dit niet verplicht. In deze groep plaatst Gerda Duin iedere maand een update over het zielskompas van de betreffende maand. Hier kan je onder reageren en ook je eigen inspiratie aangaande je ritueel delen. Andere deelnemers kunnen dat ook, zodat je met elkaar in verbinding bent. Op deze manier krijgt De Zielsrouteplanner een diepere beleving.

 

Hoe werkt het?

Je gaat je iedere nieuwe maand verdiepen in een nieuw script uit de speciale editie 2021. Dit document is universeel. Je gaat iedere maand een nieuw ritueel uitwerken (dat is niet verplicht natuurlijk). Dit ritueel zorgt ervoor dat je je intuïtie versterkt en dat het script beter bij je kan binnen komen. Gerda plaatst zo nu en dan ook extra updates in de groep, ter verdieping van de betreffende zielskompassen. Op deze manier gaan we ‘in verbinding’, en met betrokkenheid van Gerda, door 2021 heen en eindigt deze speciale editie eind december 2021.

 

Investering

€33,00 inclusief btw.

 

Meedoen?

Doorloop het betaalmenu en schrijf je e-mailadres goed op. Je ontvangt voor 7 januari 2021 je digitale Zielsrouteplanner en een link naar de besloten Zielsrouteplanner groep op Facebook.

 

De Zielsrouteplanner draagt bij aan een verdieping van jouw unieke zielsmissie.

33,00 €