Zielsrouteplanner Kaartendeck

 De fluistering van jouw ziel brengt je naar huis

Het Zielsrouteplannerkaartendeck  is een prachtig en waardevol coach-tool voor de ziel. Dit kaartendeck met 55 zielscodes, 55 zielskompassen en 55 coachoefeningen / rituelen werkt energetisch door op het niveau van jouw hart en jouw ziel. Je kunt nu op pad en een mooie verdieping ondergaan met dit leefstijl concept.  De woorden en de rituelen vormen een kompas en een leidraad voor jou zolang als jij dit wilt.  De Zielsrouteplanner is intuïtief tot stand gekomen met de energie van spirituele gidsen en engelen en heeft een hoge en zuivere trilling. De Zielsrouteplanner is voorzien van een uitgebreid geschreven 'handboek' en geeft jou handvatten en ondersteuning op jouw unieke zielspad.  Wanneer jij regelmatig een nieuw zielskompas raadpleegt maak je een diepe transformatie door. Je komt meer in verbinding met jezelf, de ander en 'de bron'. Ook brengt de Zielsrouteplanner je meer in verbinding met jouw zielsmissie en ondersteunt jou ook bij het uitvoeren hiervan. Het Zielsrouteplannerkaartendeck is sinds december 2018 verkrijgbaar. Je kunt hiermee  een (spirituele) verdieping maken en groeien in jouw authentieke kracht. Ieder moment is geschikt om te starten en je zal spoedig positieve veranderingen ervaren.

 

Extra:

- Je ontvangt twee mp4 bestanden, te weten: 1 introductieboodschap om vertrouwd te raken met de Zielsrouteplanner en 1 inwijdingsmeditatie

- Je krijgt toegang tot een besloten Facebook Zielsrouteplanner groep exclusief voor mensen die een Zielsrouteplannerkaartendeck hebben aangeschaft (extra service, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden)

  

Meer info:

Lees verder door hier te klikken, aanrader!

 

Het Zielsrouteplannerkaartendeck is tijdelijk niet leverbaar. Er wordt gewerkt aan een tweede druk. We verwachten in januari 2020 weer te kunnen leveren. Bedankt voor het geduld.

 

Graag tot ziens!

Daniëlle & Gerda 

 

Zielsrouteplanner

49,95 €

  • Uitverkocht