Zomer Zon Ziel (VIP) retraite

 

Op 13, 14 en 15 augustus 2021 vindt er in het Samaya klooster in Werkhoven een mooie 3-daagse 'Zomer-Zen-Ziel-Retraite plaats, georganiseerd door Gerda Duin van Vrouw&Verbinding Retraites. 

 

Intentie

Tijdens deze 3-daagse VIP retraite is er volop ruimte voor verdieping, verbinding met de natuur, rust, verstilling en reflectie. Door het intieme karakter van deze VIP retraite zijn deze drie dagen heel geschikt om af te stemmen op een persoonlijk thema of een individueel proces. Je komt als deelnemer dieper in verbinding met je zielsmissie. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, o.a. in twee persoonlijke één op één sessies.

 

Flyer

Uitgebreide informatie is te lezen in de flyer. Je kunt de flyer hier aanvragen, onder vermelding van 'Zomer Zen Ziel retraite'. Er is slechts plaats voor zes vrouwen.  

 

Aanmeldprocedure

Door het betaalmenu te doorlopen meld je je officieel aan. Je ontvangt dan een automatische e-mail, welke tevens ook het factuur is. Binnen een week ontvang je nog een e-mail, met daarin de bevestiging van deelname. Door het voldoen van de betaling ga je akkoord met de algemene  retraite voorwaarden.

 

Je bent van harte welkom!

 

Op de hoogte blijven van toekomstige retraites?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

775,00 €

  • Uitverkocht