Aanbod


Er zijn diverse situaties in een mensenleven te bedenken waarbij het fijn kan zijn dat er eens iemand met je meekijkt of symbolisch gezien een stukje met je meeloopt. Daar het leven ons soms bijzonder kan uitdagen en er momenten in jouw leven kunnen komen waarbij je ervaart dat je de verbinding met jezelf bent kwijt geraakt. Wanneer jij een verlangen voelt om meer het pad van jouw ziel te bewandelen dan bied ik je graag een stuk(je) begeleiding aan.

 

Waar kan ik je bij ondersteunen?

Ik kan je adviseren in een traject welke goed bij jou als persoon en het gewenste resultaat aansluit. Mijn uitgangspunt is altijd om jou meer in verbinding te brengen met jezelf, je kwaliteiten en je zielsmissie. Ik ben geen traditionele coach die met jou om tafel gaat zitten een aantal sessie lang. Ik geef je met liefde advies over een traject op maat. Daarbij kan je denken aan één of meerdere thuistrainingen, de uitgebreide ondernemerstraining of het jaarprogramma Sacred Soul Awareness Plus training. Ook behoort het tot de mogelijkheden dat je meegaat op een retraite en kan ik je adviseren welke retraite het beste bij jou past. 

 

Persoonlijke sessies

Voor een persoonlijke sessie heet ik je van harte welkom bij Elaisa Energetic Wellness, in Dilsen-Stokkem, vlak over de grens in België.

Dit betreft energetische soulhealing sessies, welke eenmalig of op traject basis kunnen worden gereserveerd.

 

Daarnaast werk ik samen met een aantal kundige en ervaren coach-collega's, ik kan je ook doorverwijzen naar 'de juiste coach'.

 

Ervaring en opleiding Gerda

De afgelopen 21 jaar heb ik mij zeer uitgebreid verdiept en veel (internationale) trainingen en opleiding gevolgd. 

Met betrekking tot zielsbegeleiding benoem ik de meest relevante ervaring:

- Reiki I en II

- Diverse gecertificeerde opleidingen bij NTI-NLP te Limmen

- Gecertificeerde trainingen bij Doreen Virtue 

- Retreat van Sophie Bashford in Wales

- Retreat van Alana Fairchild in Nepal & Tibet

- Priesteres retreat in Avalon

- Soul Guidance and Sacred Mentoring training tot internationaal gecertificeerd Healer  bij Alana Fairchild

- Godin Isis healer training bij Alana Fairchild

- Krachtdieren training bij Petra Stam