Motherhood kaartendeck

Motherhood is een kaartendeck dat jou in verbinding brengt met het thema moederschap. Ieder mens komt voort uit een moeder en een moederlijn, ongeacht of je een vrouw of een man bent. Daarnaast hebben we allemaal een innerlijke moeder in onszelf, waarvan het essentieel is dat we daar op een diepe laag contact mee kunnen maken. De intentie is om met het Motherhood kaartendeck een bijdrage te leveren aan collectieve heling. Wanneer een mens zichzelf kan helen, helen ook de kinderen en kleinkinderen en zo ook de lijn van voorouders. Het Motherhood kaartendeck is een initiatie om in verbinding te komen met de universele hartslag van het goddelijke vrouwelijke.

Motherhood bevat een exclusief boekwerk met 217 bladzijden en is geschreven vanuit bezieling en puurheid. Dit kaartendeck is ontwikkeld in afstemming met de biologische en spirituele (groot)moeders die ons voorgingen. Het kaartendeck is ook zeer geschikt om toe te passen in coaching en energetisch proceswerk.  Ook in vrouwencirkels of bewustwordingstrainingen is dit kaartendeck een zeer waardevolle aanvulling. Het Motherhood kaartendeck is geschreven in het Nederlands. 

 

Cadeautje

Je ontvangt bij het Motherhood kaartendeck een mooi notitieboekje cadeau! Dit notitieboekje is exclusief ontworpen als een prachtig tool om je te helpen reflecteren op het thema Motherhood in je leven. Duik in jezelf en stel je open voor wat naar boven wil komen, wat gezien wil worden en schrijf het op in dit prachtige notitieboekje. Het Motherhood notitieboek heeft een formaat van 105 x 170 mm en heeft 64 pagina's. Zie sfeerfoto's 6,7 en 8 om het notitieboekje te bekijken.

 

 

 

49,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen