De tempel van het goddelijke vrouwelijke - Kaartendeck

'De tempel van het goddelijke vrouwelijke' kaartendeck

 

 'De tempel van het goddelijke vrouwelijke’ kaartendeck is een prachtig vormgegeven (spiritueel) coachtool, met 44 waardevolle boodschappen die jouw hart openen en je ziel raken. 

Met ondersteuning van dit kaartendeck, ga jij de ‘tempel van het goddelijke vrouwelijke’ in jezelf verkennen, samen met de spirituele gidsen en de energie van de voorouders. Je ontmoet een heilige plek in jezelf, waar geen ruimte is voor oordeel en veroordeel en waar je leert dat angst, controle en een gebrek aan vertrouwen jou niet helpt. In verbinding met het goddelijke vrouwelijke, leer je om te vertrouwen op jezelf en je wordt aangemoedigd om je over  te geven aan de stroom van het leven. Je werkt altijd naar het licht toe en je gaat gaandeweg meer authenticiteit en spiritueel leiderschap ervaren. De liefdevolle en intense boodschappen openen je hart en dragen bij aan het herkennen van jouw zielsmissie.

Op een diepere laag vindt heling plaats waardoor je in staat bent om meer vanuit kracht en  met vreugde in het leven te staan.

 

Het ‘Tempel van het goddelijke vrouwelijke’ kaartendeck  is een ondersteunende coachtool voor het herkennen van jouw zielsmissie en draagt bij aan meer hart en ziel bewustzijn.

Dit kaartendeck komt half november 2019 uit en zal in de tweede helft van november opgestuurd kunnen worden. 

 

Het plaatsen van een voorbestelling is mogelijk.

Je ontvangt het kaartendeck voor 1 december 2019 op de deurmat.

 

Het kaartendeck is ook te bestellen in combinatie met de 'Tempel Soul Guide',

met een waardevol coach-werkplan voor minimaal 44 weken.

 

26,50 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen