Inspiratie


Overgave

 

Als je je overgeeft aan de stroom van het leven, hoe spannend dit ook lijkt, juist dan kom je in het centrum van jouw werkelijke kracht en ZIJN.

 

Wanneer je alle tekens negeert en tegen de stroom in blijft zwemmen put je jezelf uit.

 

Feitelijk zeg je dan ook nee tegen het Universum en de prachtige geschenken die je worden aangereikt. Waar het om gaat is dat je bereid wilt zijn om jezelf over te geven aan alles wat zich hier en nu voor je aan dient.

 

Dat wat je angst aanjaagt kan wel eens jouw grootste overwinning worden. Dat wat je niet wilt voelen kan een rechtstreekse doorgang zijn naar een leven in waarheid met jezelf.

 

Waar je oppervlakkigheid en schijn inruilt voor liefde en authenticiteit. Waar je krampachtigheid en stress kan loslaten en moeiteloosheid, flow en overvloed je te beurt vallen.

 

Dit is het proces van diepe transformatie en jezelf verbinden met de goddelijke wijsheid die diep in jou zit om opnieuw hervonden te worden.

 

Laat je angsten met vertrouwen los, spartel niet langer tegen de stroom in, span je niet langer in voor erkenning bij een ander maar erken jezelf in al je zachte kwetsbare kracht.

 

Het leven lacht je toe in al haar facetten.

 

Herinner je wie je bent en kom thuis in het centrum van jouw mooie pure ZIJN.