Vrouw&Verbinding jubileum magazine

 

 

Ter ere van het tienjarig bestaan  van Vrouw&Verbinding is dit prachtige magazine uitgebracht. Het tijdloze magazine staat boordevol inspiratie, creativiteit, mooie interviews, recepten, prachtige openhartige ingezonden stukken, verhalen om rustig te lezen en draagt bij aan een stukje bewustwording. Het magazine is er voor verdieping en verbinding en brengt je ook verstilling en verwondering. Bovenal is dit magazine een ode aan iedere vrouw en is bedoeld om heerlijk mee op de bank te zitten en geeft je uren leesplezier en inspiratie. Zin om iets te doen? Probeer een heerlijk recept uit, maak een woordzoeker of ga heerlijk kleuren. Laat je ook verrassen door een inspiratieboodschap aan de hand van een plant waar je aandacht naar toe gaat.

 

Het magazine bevat 96 pagina’s en je komt in dit magazine heel veel inspirerende vrouwen en mooie scripts en quotes uit Gerda haar werk tegen. Ook staan alle creatieve artiesten waar Gerda samen mee heeft gewerkt er met een creatieve bijdrage in.

 

Het is een prachtig tijdloos magazine, het hele jaar door een bron van inspiratie en bezinning!

 

Wil je eventueel meer dan 10 magazines bestellen? Stuur dan een berichtje naar vrouwenverbinding@kpnmail.nl voor een mooie korting op maat.

Vrouw&Verbinding jubileum magazine

10,50 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen