Reading


Sinds mijn jeugdjaren ben ik al 'bekend' met heldervoelendheid en helderwetendheid. De afgelopen 24 jaar heb ik een enorme verdieping  kunnen maken en is mijn intuïtieve kanaal vele malen sterker ontwikkeld.

 

Verder heb ik mij jarenlang ruimschoots verdiept in de Angelologie (de leer van de Engelen). Op het pad van bewustwording heb ik vanaf 2000 veel innerlijk (proces) werk verricht. Verder blijf ik mij ontwikkelen, verdiepen en bekwamen.

 

Wat kan een reading voor jou betekenen?

Een reading kan je houvast geven in een lastige periode of bij een bepaald vraagstuk waar je het moeilijk mee hebt of op vastloopt.

Een reading geeft over het algemeen inzichten en inspiratie. Door een reading worden vaak (negatieve) patronen herkent en doorbroken.

Je krijgt inzichten in niet versterkende overtuigingen en leert deze om te buigen in een positieve beweging.

Soms herken jij nog niet wat ik aangeef, meestal is er direct (h)erkenning en opluchting. Bovenal kan een reading een bijzonder geschenk  voor jezelf zijn, om door te kunnen groeien of om bevestiging en rust te krijgen. Een reading verdiept ook jouw intuïtieve kanaal.

Een reading kan ook zeer zeker ingezet worden bij ondernemers thema's.

 

Tijdens een reading maak ik gebruik van mijn intuïtie en van heldervoelendheid, helderwetendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Ook maak ik gebruik van de kracht en energie van de engelen en de spirituele gidsen.

 

Je kunt bij mij terecht voor een:

  • Online intuïtieve reading*
  • Een handgeschreven reading*
  • Een digitale reading met een sfeerbeeld en een boodschap van een persoonlijke gids*
  • Een online jaarreading in december voor het daaropvolgende jaar

* Meer informatie te lezen in de webshop.