Thuistraining: Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining

 

Een online training voor authentiek en bezield ondernemerschap in een prachtig vormgegeven virtuele school. Deze online ondernemerstraining doorloop je zelfstandig, zonder begeleiding. Inhoudelijke informatie over de ondernemerstraining kun je hier vinden.

 

Kernwoorden Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining Gerda Duin

Authenticiteit - Bevlogenheid - Bewustwording - Intuïtie - Leiderschap - Marketing - Ondernemerschap - Unieke modellen - Spiritualiteit - Verbinding met jezelf - Zielspad

Een ondernemerstraining van Gerda Duin is anders, dieper, menselijk en op maat, met volop aandacht  voor de onderneemster als de mens achter de onderneemster. In deze training valt alles samen. Gerda coacht en traint sinds 2000 ondernemers, hierbij heeft ze ruime ervaring zowel in Nederland als in het buitenland.

 

Aanmelden is mogelijk door de betaling te voldoen. Je ontvangt binnen een paar dagen een bevestiging met nadere gegevens.

 

Extra optie

Het is mogelijk deze training te doorlopen onder begeleiding van Gerda Duin vanuit een besloten Facebookgroep.

Je staat dan ook in verbinding met andere vrouwelijke onderneemsters. De eerstvolgende mogelijkheid is 2 september 2024 tot en met 13 december 2024.

 

Investering

De genoemde investering á €888,00 is exclusief btw. 

 

Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining

1.074,48 €

  • Beschikbaar