Samenwerking


Samenwerking Vrouw&Verbinding en House of Bothania

Het was in april 2023 toen ik Silje Engelstrand Natland (woonachtig in Noorwegen) ontmoette in Montserrat, waar we allebei deelnamen aan een mooie retraite in een prachtig gebied. Vanaf het eerste moment was een krachtige verbinding tussen ons voelbaar. Toen bleek dat we allebei werkten aan een groot zielsmissieproject, waarbij sleutels centraal staan, wisten we dat we samen iets te doen hadden. In 2023 hebben we elkaar regelmatig gesproken en gezien en intensieve gesprekken gevoerd over onze samenwerking. Het voelt voor ons allebei kloppend om vanuit onze eigen expertise, ervaring en wijsheid de krachten te bundelen.

 

Onze intentie is om gezamenlijk een collectieve bijdrage te kunnen leveren aan meer bewustwording, heling en leiderschap. Naast het gezamenlijk organiseren van retraites hebben we ook affiniteit met elkaars producten en diensten en hebben we de intentie om elkaar te ondersteunen bij het uitdragen van onze visie en missie.


The Alchemist Set

Inmiddels gebruik ik zelf de energetische parfums en oliën van The Alchemist Set sinds mei 2023. Ze zijn een vast onderdeel geworden van mijn dagelijkse rituelen en brengen me echt veel. Het is zo fijn om zelfzorg- en zelfliefderituelen uit te voeren, en ik merk dat deze lijn me diep in verbinding brengt met mezelf en ook helpt bij de energetische processen waar ik doorheen ga. Tijdens de wedergeboortesessies die ik verzorg bij Elaisa Energetisch Wellness, en ook tijdens de retraites, pas ik de parfums en oliën toe. Het voelt als een enorme verrijking.

 

De hoogwaardige en exclusieve productlijn van The Alchemist Set wordt vervaardigd in Noorwegen en is vanaf maart 2024 ook in Nederland verkrijgbaar. 


Goed om te weten

Wanneer je een bestelling plaatst, komt deze binnen bij House of Bothania. Zij zijn de verkopende partij en verzorgen ook de afhandeling en de levering. Het proces van e-fulfilment wordt verzorgd door het Nederlandse bedrijf Nic. Oud.