Sleutelbewaarder’s mystieke training naar meesterschap 2025

Jaarprogramma Sleutelbewaarder's mystieke training naar meesterschap

 

Deze thuistraining, gepresenteerd als een jaarprogramma, is speciaal ontwikkeld als een diepgaand hulpmiddel dat complementair is aan het kaartendeck 'De Sleutelbewaarder'.

 

Gerda kreeg sterk het gevoel dat naast het prachtige kaartendeck, dat al veel kracht en wijsheid bevat, het ook van groot belang was om de verborgen dynamieken, symboliek, strategieën en wijsheid van de 44 karakters volledig tot hun recht te laten komen. Dit idee leidde tot een authentieke en unieke leermethode, waarbij naast het kaartendeck ook een aanvullend trainingsboek werd ontwikkeld. Via deze training krijg je de gelegenheid om de verschillende lagen in jezelf, die door de Sleutelbewaarder worden aangesproken, grondiger en dieper te verkennen.

 

Hoewel het kaartendeck zelf al diepgaand is, gaat deze training nog een stap verder. Gedurende een uitgebreide periode zul je de archetypen/personages grondiger leren kennen, en daardoor zul je ook een dieper begrip van jezelf ontwikkelen. Het is vergelijkbaar met het opbouwen van een vriendschap of een intieme relatie; je leert elkaar beter kennen door meer tijd met elkaar door te brengen en de gesprekken te verdiepen. Op dezelfde manier zal deze training werken, en je zult ontdekken dat je in alle archetypen patronen, strategieën en dynamieken zult herkennen die ook in jezelf aanwezig zijn en die je bij andere mensen kunt tegenkomen. Je zult leren bewust te worden van hoe mensen hier (grotendeels) onbewust door worden beïnvloed.

 

Opbouw en werkwijze van het jaarprogramma

Voor dit jaarprogramma ontvang je een geprint leerboek. Deelname aan dit programma vereist dat je ook in het bezit bent van het kaartendeck De Sleutelbewaarder.

 

Daarnaast krijg je toegang tot een exclusieve Facebookgroep. Binnen deze groep ontvang je begeleiding van Gerda Duin en heb je de mogelijkheid om in contact te staan met andere deelnemers.

 

De training begint op maandag 13 januari 2025 en wordt afgerond op vrijdag 28 november 2025.

Je investeert gemiddeld zo'n 120 minuten per week aan deze training. Binnen deze tijd ben je af en toe actief in de Facebookgroep en ga je zelfstandig aan de slag met de trainingsmateriaal, gebruikmakend van het kaartendeck en het leerboek. Je voert opdrachten uit en hebt toegang tot inspirerende rituelen en 53 meditaties. Je hebt de vrijheid om je eigen tijdschema te bepalen; er zijn geen vaste online sessies waar je aan moet deelnemen. Wel wordt aangeraden om het wekelijkse ritme te volgen om niet achterop te raken.

 

Wat is inbegrepen?

 • Een geprint leerboek met gedetailleerde beschrijvingen van de archetypen, inclusief een ontmoeting met een 45ste personage.
 • Een uniek en authentiek concept, ontwikkeld door Gerda Duin, dat als frame dient om stap voor stap door de training te gaan.
 • Gerda zal elke deelnemer na afstemming koppelen aan een uniek Sleutelbewaarder personage, en je ontvangt hiervan een persoonlijk (digitaal) Sleutelbewaarderkompas bij aanvang van de training.
 • Wekelijkse betrokken begeleiding door Gerda, die de training begeleidt in de Facebookgroep met onuitputtelijke bevlogenheid.
 • Wekelijks nieuwe input door Gerda in de besloten Facebookgroep, waaronder regelmatig livevideo's.
 • Extra mini-masterclasses door Gerda .
 • Toegang tot 44 unieke Sleutelbewaarder meditaties die je zullen verbinden met de 44 archetypen.
 • Toegang tot 8 chakra meditaties om fysieke, mentale en spirituele balans te bevorderen.
 • Exclusief voor de training is er een 45-ste archetype ontwikkeld. Je ontvangt hiervan een papieren illustratie en een extra meditatie.
 • Een unieke groeps-kaartlegging, speciaal ontwikkeld door Gerda Duin voor deze training.
 • Verdieping door middel van rituelen.
 • Een masterclass getiteld "De Magiër," waarin de magische werking van essentiële oliën en natuurwijsheid wordt behandeld, verzorgd door Jeannette Zijlstra-Buis.
 • Een masterclass over "De zeven spirituele rijken," gebaseerd op de filosofie van The Alchemist Set en de zeven portalen naar zelfontwikkeling, verzorgd door Silje Engelstrand Natland.

 

Belangrijk: Het kaartendeck De Sleutelbewaarder heeft een centrale rol in de training en dient apart te worden aangeschaft! Zonder het kaartendeck is deelname aan de training niet mogelijk.

 

Waarde cursusmateriaal: Je krijgt exclusief toegang tot 53 Sleutebewaarder audiobestanden, deze hebben alleen al een waarde van €550,00, daarnaast ontvang je ook een professioneel en mooi vormgegeven werkboek ter waarde van €30,00.

 

Goed om te weten: Het studiemateriaal wordt in de eerste week van januari 2025 naar je toegestuurd.

In januari ontvang je ook een e-mail met verdere informatie.

 

Investering: €750,00 inclusief 21 % btw.

Early bird korting van €50,00 wordt gegeven tot 1 oktober 2024.

 

 

 

Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining
750,00 €

700,00 €

 • Beschikbaar