Kaartendeck De Uitnodiging

De Uitnodiging is een diep transformerend kaartendeck, met 50 zielscripts die hart en ziel diep raken. Daarnaast zijn de 50 kleurrijke illustraties, de kroon op dit prachtige kaartendeck, waarmee je een intense innerlijke reis gaat maken. Via de scripts en de illustraties, ontvang je leiding van de gidsen, engelen en voorouders. Het kaartendeck brengt je in verbinding met je zielsmissie en helpt je herinneren wie je werkelijk bent. De uitgebreide scripts hebben een helende en liefdevolle uitwerking, ook zetten de boodschappen aan tot meer authenticiteit en innerlijk leiderschap. Ieder script is voorzien van een mooie extra 'uitnodiging' tot meer verdieping en alle 50 boodschappen staan voor een inwijding in verbinding met je hogere zelf en het spirituele rijk. Het kaartendeck bevat een mooi vormgegeven boekwerk met 260 bladzijde, geschreven vanuit een krachtige, aardse stroming. Het kaartendeck is ook zeer geschikt om toe te passen in coaching en energetisch proceswerk, inclusief een kaartlegging speciaal voor coaches. 

Extra:

Je ontvangt een mooi vormgegeven printbaar 'Journaling' document bij het kaartendeck, zodat je gedurende 12 maanden je ervaringen met het kaartendeck kunt uitschrijven. Door middel van zelfreflectie en introspectie leer je om met afstand naar jezelf te kijken en je intuïtieve vermogen groeit hier enorm door.  

Voorbestelling

Het kaartendeck is vanaf begin november leverbaar. Voor-bestellen is mogelijk!

Je ontvangt als dank voor je vertrouwen naast het mooie journaling document, een mooi en toepasselijk cadeautje bij als dank voor je voor-bestelling.

Het kaartendeck begin november naar je toe! Even geduld dus, dank je wel ♥

46,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen