Kaartendeck De Uitnodiging

 

De Uitnodiging is een diep transformerend kaartendeck, met 50 zielscripts die hart en ziel diep raken. Daarnaast zijn de 50 kleurrijke illustraties, de kroon op dit prachtige kaartendeck, waarmee je een intense innerlijke reis gaat maken. Via de scripts en de illustraties, ontvang je leiding van de gidsen, engelen en voorouders. Het kaartendeck brengt je in verbinding met je zielsmissie en helpt je herinneren wie je werkelijk bent. De uitgebreide scripts hebben een helende en liefdevolle uitwerking, ook zetten de boodschappen aan tot meer authenticiteit en innerlijk leiderschap. Ieder script is voorzien van een mooie extra 'uitnodiging' tot meer verdieping en alle 50 boodschappen staan voor een inwijding in verbinding met je hogere zelf en het spirituele rijk. Het kaartendeck bevat een mooi vormgegeven boekwerk met 260 bladzijden, geschreven vanuit een krachtige, aardse stroming. Het kaartendeck is ook zeer geschikt om toe te passen in coaching en energetisch proceswerk, inclusief een kaartlegging speciaal voor coaches. 

 

Extra

Je ontvangt een mooi vormgegeven printbaar 'Journaling' document bij het kaartendeck, zodat je gedurende 12 maanden je ervaringen met het kaartendeck kunt uitschrijven. Door middel van zelfreflectie en introspectie leer je om met afstand naar jezelf te kijken en je intuïtieve vermogen groeit hier enorm door.  

 

 

Limited edition luxe notebook

Dit kaartendeck is ook verkrijgbaar in combinatie met het chique notebook De Uitnodiging. Dit is een notebook met een authentieke uitstraling en is een mooie tool om naast het kaartendeck te gebruiken. Selecteer hieronder jouw keuze. Het notebook is van het prestigieuze merk Leuchtturm.

49,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Wil je een sfeerimpressie krijgen van het kaartendeck De Uitnodiging? Dat kan! Kijk dan vooral onderstaand filmpje.