Zielsroutebegeleiding


©Alana Fairchild
©Alana Fairchild

De naam van de workshop Zielsbegeleiding & Heilig mentorschap is een directe vertaling van Alana's Fairchild Soul Guidance & Sacred Mentoring. Gerda is internationaal gecertificeerd SGSM healer en zij organiseert prachtige en intense zielsbegeleiding workshops volgens de waardevolle SGSM methode van Alana Fairchild uit Australië. Tijdens deze workshopdagen werken we vanuit een krachtig energetisch veld. Van ziel tot ziel verbonden, met gechannelde oefeningen zal Gerda in afstemming met Goddelijke energie je door diepe heling heen begeleiden, zodat je ziel kan herstellen naar haar waarachtige authentieke staat. Op de laag van hart en ziel vindt dus energetisch proceswerk en heling plaats. Tijdens een Zielsbegeleiding & Heilig mentorschap workshop staan we in directe verbinding met de liefdevolle en helende energie van de Kristal Engelen, de opgestegen meesters en de Godinnen.

 

Een zielsbegeleiding workshop dag is geschikt voor iedereen die diep vanbinnen voelt hier naar toegetrokken te worden. Het is fijn en belangrijk als je al enige stappen hebt gezet op het gebied van bewustzijn en persoonlijke groei. Stevig geaard in het leven staan draagt bij aan het goed en gezond kunnen integreren van de energetische frequenties die je zult ontvangen tijdens een workshopdag. Deze workshops vinden regelmatig plaats tijdens retraites van Vrouw&Verbinding Retraites en ook op speciale trainingsdagen van de Sacred Soul Awareness training.

 

 

  Gerda: 'Een zielsbegeleiding workshop doet je beseffen dat er zoveel meer is, dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden.

De voelbare aanwezigheid van spirituele leiding draagt bij aan liefdevolle heling'.

 

Alana Fairchild: 'Is it your time to awaken the inner light bearer, soul voice and cosmic priestess within? The world needs your light!'