De Sleutelbewaarder kaartendeck

 

Betreed de magische wereld van De Sleutelbewaarder, het zevende kaartendeck van Gerda Duin.

 

Laat je meevoeren door de diepte en wijsheid van dit kaartendeck, dat zal resoneren met je ziel. Ontmoet 44 inspirerende, spiegelende en soms confronterende archetypen die je pad kruisen en je de sleutels tot transformatie, groei en zelfontdekking aanreiken. Of je nu op zoek bent naar liefde, kracht, rust, heling of richting, De Sleutelbewaarder biedt je een wegwijzer naar innerlijke balans, wijsheid, harmonie en avontuur. De scripts en illustraties nemen je mee op een reis van reflectie, inzicht en persoonlijke groei. Laat je inspireren door de diepgaande betekenissen, afgestemd op jouw behoeften en situaties in het leven.

 

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Sleutelbewaarder en laat de magie en wijsheid van de archetypen je hart openen. Sta jezelf toe om te ontdekken, te groeien en je ware potentieel te omarmen. Dit kaartendeck herinnert je eraan dat je altijd in staat bent om je eigen magie te creëren en een waardevol leven te leiden. 

 

Stap in deze reis van zelfontdekking en laat de Sleutelbewaarder je begeleiden naar een leven vol betekenis, vreugde en vervulling. Ontdek de kracht van De Sleutelbewaarder en omarm de wijsheid die in jou schuilt.

 

Cadeau bij een voorbestelling

Als dank voor je voorbestelling ontvang je een cadeautje in de vorm van een persoonlijk Sleutelbewaarderkompas. Gerda zal speciaal voor jou een kaart trekken uit De Sleutelbewaarder, en je krijgt één van de 44 illustraties en het bijbehorende Sleutelbewaarder kompas in een prachtig document per e-mail toegestuurd. Dit betekent dat je nog vóór de officiële lancering kennismaakt met één van de 44 personages uit het kaartendeck De Sleutelbewaarder.

 

Kaartendeck De Sleutelbewaarder wordt in week 47 naar je verzonden.

 

Bovendien trek ik voor jou de eerste kaart (vanuit mijn persoonlijke exemplaar van het kaartendeck). Zodra je je eigen kaartendeck ontvangt, zul je op symbolische wijze ontdekken welke kaart ik voor jou heb getrokken.

De Sleutelbewaarder kaartendeck

52,50 €

  • Uitverkocht