De Sleutelbewaarder kaartendeck

 

Betreed de magische wereld van De Sleutelbewaarder, het zevende kaartendeck van Gerda Duin.

 

Laat je meevoeren door de diepte en wijsheid van dit kaartendeck, dat zal resoneren met je ziel. Ontmoet 44 inspirerende, spiegelende en soms confronterende archetypen die je pad kruisen en je de sleutels tot transformatie, groei en zelfontdekking aanreiken. Of je nu op zoek bent naar liefde, kracht, rust, heling of richting, De Sleutelbewaarder biedt je een wegwijzer naar innerlijke balans, wijsheid, harmonie en avontuur. De scripts en illustraties nemen je mee op een reis van reflectie, inzicht en persoonlijke groei. Laat je inspireren door de diepgaande betekenissen, afgestemd op jouw behoeften en situaties in het leven.

 

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Sleutelbewaarder en laat de magie en wijsheid van de archetypen je hart openen. Sta jezelf toe om te ontdekken, te groeien en je ware potentieel te omarmen. Dit kaartendeck herinnert je eraan dat je altijd in staat bent om je eigen magie te creëren en een waardevol leven te leiden. 

 

 

Limited edition luxe notebook

Bestel naast het kaartendeck ook een stijlvol Sleutelbewaarder notitieboek. Dit hardcover notitieboek telt 200 blanco pagina's en is een prachtig hulpmiddel om de 44 rituelen die je in het kaartendeck krijgt aangeboden, uit te werken. Het betreft een exclusieve limited edition, beschikbaar zolang de voorraad strekt. Houd er rekening mee dat de foliedruk in goud is, net als die op het kaartendeck (en niet in wit).

 

Meer weten over Sleutelbewaarder's mystieke training naar meesterschap? Klik hier!

 

Sacred Space Sleutelbewaarder kaartendeck combinatie

Gun jezelf comfort en sfeer met een Sacred Space kussen uit de unieke collectie van NIN-NIT en ontdek op een ontspannen manier alle archetypen uit het kaartendeck.

Bekijk de Sacred Space Sleutelbewaarder kaartendeck combinatie.

 

 

 

 

 

De Sleutelbewaarder kaartendeck

52,50 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen