Gerda Duin


Mijn naam is Gerda Duin en ik heet je van harte welkom op mijn pagina, leuk dat je even verder kijkt.

 

Ik ben altijd al een ondernemende vrouw geweest, vaak de spil in het grote geheel om mensen met elkaar te verbinden. Sinds 2001 ben ik zelfstandig ondernemer, allereerst met een eigen franchise binnen een multinational, waar ik heb geleerd dat zichtbaarheid en persoonlijk  leiderschap essentiële kernpunten zijn om mijzelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Hierin ben ik mezelf nogal eens tegen gekomen. 

 

Buiten mijn comfortzone heb ik behoorlijk wat overwinningen geboekt. Ik kan niet anders zeggen dat ik als mens enorm ben gegroeid door het ondernemerschap. Dat dit zonder slag of stoot ging, nee zeker niet! Vallen, opstaan en weer doorgaan. Niet bang zijn om te falen maar daadkracht tonen. Ik ben in het bezit van diverse internationale certificaten op het gebied van: Marketing - Ondernemerschap - Leiderschap - Trainerschap.

 

In 2007 ontstond de behoefte om mij nog verder te ontwikkelen als mens. Na een burn-out ben ik mijn Reiki I en Reiki II graad gaan behalen. Dit was het begin van een lange verdiepingsreis binnen mij zelf, wat mij betreft een reis die ook door blijft gaan! Vervolgens heb ik met succes een NLP-Practitioner en een NLP-Master opleiding gedaan. Tijdens deze master opleiding gebeurde er iets in mij waar ik niet om heen kon. Ik voelde aan alles dat het tijd was om mijn eigen pad te gaan vervolgen, geheel op eigen benen. Ik ben toen echt in het diepe gesprongen, ik heb het vrouwennetwerk Vrouw&Verbinding opgericht in 2012 en sinds december 2013 heb ik mijn eigen onderneming Gerda Duin Entertrainment. Een bedrijf welke ik opbouw vanuit mijn hart en met bezieling. Ik coach en ondersteun vrouwen op het gebied van leiderschap, zichtbaarheid en intuïtieve ontwikkeling. Vrouwen zoals jij en ik. Alle vrouwen die daadwerkelijk een positieve verandering willen aangaan zijn welkom bij mij.

 

Vandaag de dag ben ik auteur, entertrainer, internationaal gecertificeerd healer, leiderschaps- en ondernemerscoach en ik faciliteer retraites in binnen en buitenland. Daarnaast ontwikkel ik mooie producten die bijdragen aan meer bewustwording. Het lijkt veel maar het één en ander is echt complementair aan elkaar. Status is voor mij niet belangrijk. Wat mij wel raakt en drijft is authenticiteit, puurheid en kwetsbaarheid. Om deze kernkwaliteiten te kunnen ontwikkelen en te laten zijn vraagt heel veel moed. Dit is waar ik vrouwen bij ondersteun en waar ik zelf graag het voortouw in neem. Door mezelf te blijven ontwikkelen en door te luisteren naar wat mijn hart mij ingeeft. Lees hier meer over Gerda als auteur en uitgever.

 

Ik ben dankbaar dat ik op mijn wijze met passie en liefde iets moois kan bijdragen aan deze wereld.

Mijn levensmotto is dan ook zonder meer: "De mooiste reis die een mens kan maken is de reis door de binnenwereld."

 

Graag tot ziens!

Gerda Duin