Coach - Inspiratie - Natuur retraites


 

Even er tussenuit

De natuur op haar mooist

onthaasten, uitwaaien, oogsten

heerlijk gezond eten

inspiratie en stilte

authentiek leiderschap

weldaad voor lichaam en geest

dat is een Retraite van Vrouw&Verbinding

Je bent meer dan welkom

 

Gerda Duin organiseert sinds 2018 retraites in binnen- en buitenland onder de naam Vrouw&Verbinding Retraites. De intentie hierbij is om vrouwen een aantal dagen een ervaring te geven van diepe verbinding met zichzelf, anderen en de natuur. De retraites worden altijd georganiseerd op mooie natuurplekken, waarbij er alle ruimte is voor stilte, rust, verbinding, creativiteit en inspiratie. Iedere retraite heeft een uniek thema en de rode draad in alle retraites is ‘in verbinding zijn’ en de natuur.

 

Vrouw&Verbinding Retraites is voor de buitenlandse retraites een samenwerking aangegaan met Sandra Hijgemann-de Klein van The Travel Club Sandra. Sandra is een gedreven en enthousiaste vrouw en heeft veel ervaring met het organiseren van reizen in binnen en buitenland.

Alles wordt voor je verzorgd tijdens deze retraite. 

 

Wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van retraites in Nederland en/of in het buitenland, laat het mij dan even weten. Van de meeste retraites is een vrijblijvende flyer verkrijgbaar.

 

Op de Facebook retraite pagina en de Instagram retraite pagina kan je ook regelmatig nieuws lezen en inspiratie opdoen. 

 


Retraites 2021 en 2022

 Op dit moment is er nog plek voor de Elaisa Retraite in maart 2022. De overige retraites zijn al volgeboekt. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een brochure aan te vragen en om eventueel op de wachtlijst geplaatst te worden. 

 

Bekijk hieronder ook eens op je gemak de mooie beelden van een Retraite bij Vrouw&Verbinding.