Coach - Inspiratie - Natuur retraites


 

Even er tussenuit

De natuur op haar mooist

onthaasten, uitwaaien, oogsten

heerlijk gezond eten

inspiratie en stilte

authentiek leiderschap

weldaad voor lichaam en geest

dat is een Retraite van Vrouw&Verbinding

Je bent meer dan welkom

 

Gerda Duin organiseert sinds 2018 retraites in binnen- en buitenland onder de naam Vrouw&Verbinding Retraites. De intentie hierbij is om vrouwen een aantal dagen een ervaring te geven van diepe verbinding met zichzelf, anderen en de natuur. De retraites worden altijd georganiseerd op mooie natuurplekken, waarbij er alle ruimte is voor stilte, rust, verbinding, creativiteit en inspiratie. Iedere retraite heeft een uniek thema en de rode draad in alle retraites is in verbinding zijn en de natuur.

 

Vrouw&Verbinding Retraites is voor de buitenlandse retraites een samenwerking aangegaan met Sandra Hijgemann-de Klein van The Travel Club Sandra. Sandra is een gedreven en enthousiaste vrouw en heeft veel ervaring met het organiseren van reizen in binnen en buitenland.

Alles wordt voor je verzorgd tijdens deze retraite. 

 

Vanaf juni 2022 organiseert Gerda ook eendaagse retraitedagen bij Elaisa Energetic Wellness, vlak over de grens in België. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van retraites in Nederland en/of in het buitenland schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief, dan mis je nooit de aankondigingen over retraites. 

 

Op de Facebook retraite pagina en de Instagram retraite pagina kan je ook regelmatig nieuws lezen en inspiratie opdoen. 

 


Sfeerbeelden Vrouw&Verbinding Retraites