Coach - Inspiratie Retraite

 

Even er tussenuit

De herfst op haar mooist

onthaasten, uitwaaien, oogsten

heerlijk gezond eten

inspiratie en stilte

weldaad voor lichaam en geest

dat is de HERFST-Retraite van Vrouw&Verbinding

Je bent meer dan welkom ♥

 

Van 19 september t/m 22 september zal de HERFST Retraite van Vrouw&Verbinding plaatsvinden plaatsvinden op werkelijk een prachtige locatie, namelijk op de Veluwe (Epe) direct grenzend aan de Tongerse heide. Het thema tijdens deze 'Herfst Retraite' is 'van buiten naar binnen'.

De doelstelling van deze Retraite is ontspanning, inspiratie, bezinning, verbinding en verstilling. Als deelnemer trek je jezelf een paar dagen lang terug uit de hectiek van het dagelijkse leven. Deze dagen sta jij centraal, je kunt jezelf opladen en inspireren, dit in verbinding met jezelf en ook met andere vrouwen. Jij bepaalt zelf of je mee wilt doen aan het inspirerende (coach) programma. De maaltijden zullen verwen momenten zijn waarbij kwaliteit, smaak en gezondheid de belangrijkste 'ingrediënten' zijn.

 

Deze retraite is geschikt voor vrouwen die al enige stappen gezet hebben op het gebied van bewustwording en spiritualiteit. Als deelnemer verblijf je tijdens de retraite regelmatig in stilte, daarnaast organiseren wij activiteiten vanuit een rustige energie, waarbij wordt gesproken, gelachen, gehuild, gedanst en gezongen. Dit allemaal  vanuit een 'down to earth' setting. Tijdens de retraite is er volop aandacht voor alle aspecten van het vrouw-zijn. Middels mooie rituelen, meditaties, creatieve workshops, coaching en zielsbegeleiding zullen wij ons vrouw-zijn eren. Een Retraite bij Vrouw&Verbinding Retraites staat voor een diepgaande, transformerende beleving.

 

Het Herfst Retraite team bestaat uit Gerda Duin, Anita Duin en Marjon van der Horst.

Wij bereiden met veel vreugde de Herfst Retraite voor en wij weten dat het een prachtige en intense 4-daagse beleving gaat worden in de herfst van 2019.

Download hier de flyer aan met alle actuele en inhoudelijke gegevens!

 

Heel graag tot ziens!

Anita, Marjon & Gerda

 

Op de Retraite pagina kan je ook regelmatig nieuws lezen en inspiratie opdoen. 

 

Bekijk hieronder ook eens op je gemak de mooie beelden van een Retraite bij Vrouw&Verbinding. 

 

 

 Bron foto's: Oostraven