Vrouw&Verbinding

Het netwerk van Vrouw&Verbinding is in december 2012 opgericht door Gerda Duin vanuit de intentie om vrouwen op een mooie ongedwongen wijze te verbinden middels inspirerende activiteiten. In de afgelopen jaren is, vanwege de enorme belangstelling,  een groeiend en dynamisch bedrijf uit ontstaan, als onderdeel van Gerda Duin Entertrainment.

 

Mission Statement Vrouw&Verbinding

Vrouw&Verbinding heeft de passie en missie om mensen met elkaar te verbinden en om vrouwen te ondersteunen (opnieuw) in verbinding te komen met zichzelf en de ander. 

Vrouw&Verbinding gaat over authentiek, vrouwelijk en spiritueel leiderschap. Maar ook over het benutten en uitdragen van jouw talenten, om zodoende de wereld een beetje mooier te maken.


Gerda geeft met veel toewijding vorm en aandacht aan Vrouw&Verbinding.

Gerda haar persoonlijke missie is bij te dragen aan meer bewustzijn en zij moedigt vrouwen aan leider te worden en te blijven over hun leven.

 

Vrouw&Verbinding is er voor vrouwen die daadwerkelijk met zichzelf in verbinding willen komen of al zijn en tevens op een unieke wijze een verschil willen maken in hun leven. Vrouwen die openstaan voor persoonlijke groei en ontwikkeling voelen zich thuis bij dit netwerk.

 

Op mijn interactieve Facebook pagina Vrouw&Verbinding ben je van harte welkom om je aan te sluiten en je te laten inspireren. Klik hier.