Vrouw&Verbinding


Het netwerk van Vrouw&Verbinding is in december 2012 opgericht door Gerda Duin vanuit de intentie om vrouwen op een mooie ongedwongen wijze te verbinden middels inspirerende activiteiten. In de afgelopen jaren is, vanwege de enorme belangstelling,  een groeiend en dynamisch bedrijf uit ontstaan, als onderdeel van Gerda Duin Entertrainment.

 

Mission Statement Vrouw&Verbinding

Vrouw&Verbinding heeft de passie en missie om mensen met elkaar te verbinden en om vrouwen te ondersteunen (opnieuw) in verbinding te komen met zichzelf en de ander. Vrouw&Verbinding gaat over authentiek, vrouwelijk en spiritueel leiderschap. Maar ook over het benutten en uitdragen van jouw talenten, om zodoende de wereld een beetje mooier te maken.

 

Gerda geeft met veel toewijding vorm en aandacht aan Vrouw&Verbinding. In 2020 is Gerda een samenwerking aangegaan met een aantal vrouwelijke onderneemsters die partner van Vrouw&Verbinding zijn geworden. De intentie hierbij is het organiseren van vrouwencirkels in een aantal provincies. Ook is er in België een partner gekomen, als ondersteuningspunt en afzetkanaal voor een aantal producten.

 

Op de Facebookpagina Vrouw&Verbinding ben je van harte welkom om je aan te sluiten en je te laten inspireren.