Wall-Art De Sleutelbewaarder

Ervaar in jouw huiskamer de optimale, energetische sfeerbeleving van De Sleutelbewaarder,  met een authentieke kunst-illustratie, die exclusief ontwikkeld is voor kaartendeck De Sleutelbewaarder. De kleurrijke archetypen uit het kaartendeck hebben een unieke uitstraling en brengen sfeer, warmte en expressie aan in jouw huiskamer. Wanneer je het kaartendeck in je bezit hebt is het mogelijk om een persoonlijke Wall-Art op maat aan te vragen, door zelf je archetype te kiezen. Wanneer je het kaartendeck niet in je bezit hebt kun je kiezen tussen één van de drie archetypen welke je aantreft tussen de foto's. De schrijver met een veer in zijn handen, de bergbeklimmer met het lichtje of de leraar met de uil en het boek. Het is ook mogelijk dat Gerda voor jou een archetype uitkiest. Schrijf in het opmerkingenveld van het bestelmenu waar jouw keuze naar uit gaat!

 

Specificaties Wall-Art

50 x 70 centimeter

Vervaardigd op exclusief kunst-drukpapier 300 gram

Papier heeft een hoge opdikking hetgeen het papier een fijne wolligheid geeft

De prijs per Wall-Art wordt lager bij afname van twee of meer

Wordt geleverd zonder lijst

De levertijd van de Wall-Art bedraagt 10 tot 28 dagen, dank voor je geduld

Eerstvolgende verzending is in week 10 van 2024

 

Sacred Space Sleutelbewaarder Wall-Art combinatie

Gun jezelf comfort en sfeer met een Sacred Space kussen uit de unieke collectie van NIN-NIT en geniet op de bank van jouw prachtige Sleutelbewaarder Wall-Art.

Bekijk de Sacred Space Sleutelbewaarder Wall-Art combinatie.

 

Wil je nog meer aankopen doen uit de sfeervolle NIN-NIT collectie? Laat het me weten zodat het in één zending naar je toe verzonden kan worden.

 

 

 

66,00 €

  • Beschikbaar