Hou van je innerlijke godin kaartendeck

 

Dit mooie kleurrijke kaartendeck is gecreëerd om je te helpen om op een lijn te komen met je intuïtie, om je creativiteit een boost/impuls te geven en om je heilige vrouwelijke in jezelf de ruimte te geven en te bekrachtigen. De heilige vrouw in jou is onconventioneel, helend, liefdevol en mooi – en klaar om authentiek naar buiten te komen! Ze wil zichzelf laten zien, zodat haar creatieve energie en liefdevolle wijsheid je leven kan veranderen.

 

Ontdek je heilige vrouwelijke spirit – die onder meer je innerlijke priesteres van liefde, medicijnvrouw, zigeunervrouw, zeemeerminziel en goddelijke strijdster omvat. Dit kaartendeck helpt je om de talenten, die in je ziel huizen, wakker te schudden terwijl je je authentieke zelf liefhebt, respecteert en verzorgt. Je wordt begeleid om je passie te ontdekken en te uiten om zo jouw unieke en mooie leven te leiden.

 

Het is tijd om je innerlijke godin lief te hebben en je leven speels, moedig en vanuit je hart te leven. Dit kaartendeck bevat 44 prachtige kaarten en een boekje met 113 pagina’s waarin de 44 kaarten beschreven worden. Dit is echt één van mijn favoriete kaartendecks, van Alana Fairchild.

Hou van je innerlijke godin kaartendeck

26,50 €

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen