Zielsroutebegeleiding

Er zijn diverse situaties in een mensenleven te bedenken waarbij het fijn kan zijn dat er eens iemand met je meekijkt of symbolisch gezien een stukje met je meeloopt. Daar het leven ons soms bijzonder kan uitdagen en er momenten in jouw leven kunnen komen waarbij je ervaart dat je de verbinding met jezelf bent kwijt geraakt. Wanneer jij een verlangen voelt om meer het pad van jouw ziel te bewandelen dan wandel ik graag een stukje met jou mee.

 

Als zielsroutebegeleider help ik jou om je in contact te brengen met jouw unieke zielsmissie. Door middel van een Soul Healing Reading ga jij je (opnieuw) verbinden met jouw authentieke zelf. Ik geef daarbij ondersteuning bij het los komen van beperkende overtuigingen, kiezen voor zichtbaarheid, in contact komen met het hart-verlangen en dit verlangen ook daadwerkelijk te gaan manifesteren. Tijdens een sessie is het uitgangspunt dat jij je verbindt met de energie van je hart en je ziel en we maken daarbij contact met de spirituele Gidsen die specifieke leiding geven aan de unieke persoon die jij bent. Ook werken we met rituelen die bewerkstelligen dat jij meer verbinding gaat ervaren met jouw persoonlijke gidsen. Een Soul Healing Reading begeleid ik vanuit stevige aarding en is ook een belangrijk onderdeel van de sessie. Een geaarde en gegronde energie is de basis voor een gezonde en versterkende relatie met de spirituele bron en werkt krachtig door op jouw unieke zielspad.

 

Wanneer jij echt in verbinding komt te staan met alle aspecten die jou uniek maken, dan ben je in staat om in waardevolle en pure verbinding met andere te ZIJN. Het leven zal zich dan meer ontvouwen in een natuurlijke flow van moeiteloosheid en inspiratie. Als jij voelt dat dit ook over jou gaat ben je van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen. 

 

Het coachtarief bedraagt €160,00 (inclusief 21% BTW) voor 90 minuten.

Reserveer hier jouw persoonlijke zielsbegeleidingsessie.

 

Neem deel aan een Zielsbegeleiding & Heilig Mentorschap workshop, lees verder!

 

Ervaring en opleiding Gerda:

De afgelopen 19 jaar heb ik mij zeer uitgebreid verdiept en veel (internationale) trainingen en opleiding gevolgd. 

Met betrekking tot zielsbegeleiding benoem ik de meest relevante ervaring:

- Diverse gecertificeerde opleidingen bij NTI-NLP te Limmen

- Gecertificeerde trainingen bij Doreen Virtue 

- Retreat van Sophie Bashford in Wales

- Retreat van Alana Fairchild in Nepal & Tibet

- Soul Guidance and Sacred Mentoring training tot internationaal gecertificeerd Healer  bij Alana Fairchild

 

 

Onder trainingen vind je meer gedetailleerde informatie over Coaching & Entertraining.