Vrouw&Verbinding samenwerking met België

 

Met ingang van november 2020 is er in België een Vrouw&Verbinding partner aanwezig, namelijk Greet Ceulemans. Hierdoor is het mogelijk om rechtstreeks in België te bestellen. Dit heeft als voordeel dat de verzendkosten aanzienlijk lager zijn en dat de levertijden sneller zijn.

Op dit moment zijn er twee producten verkrijgbaar in België.

Bestellen van kaartendeck 'De Uitnodiging' en het boek 'Manuscript der Kroonjuwelen' kan via email: ceulemans.greet@gmail.com

Afhalen kan op afspraak, op Berlarij 104 te 2500 Lier. Voor meer toelichting kan er gebeld worden naar: 0495/221444.

 

 

 

 

Toekomstplannen

We hebben de intentie om in de (nabije) toekomst het productenaanbod in België uit te breiden. Tot die tijd kan er op de gebruikelijke manier besteld worden via www.gerda-duin.nl

 

Verdere samenwerking

Greet en Gerda zullen hun liefde voor krachtplekken en passie voor schrijven samen bundelen in een mooie samenwerking, waarover in 2021 meer bekend zal worden.

 

Dankwoord

Een speciaal woord van dank aan alle Belgische mensen die zich betrokken voelen bij het netwerk Vrouw&Verbinding, velen al jarenlang. Wij hebben de intentie om op deze wijze de verbinding tussen 'Nederland & België' te kunnen versterken, op het gebied van spiritueel leiderschap en bewustwording.

 

Graag tot ziens en tot horens!

Greet Ceulemans & Gerda Duin