Online intuïtieve reading

 

In deze reading stem ik voor jou af op maximaal 2 vragen die jou bezighouden of een thema waar je graag meer inzicht in zou willen vernemen. Je kunt deze reading ook blanco aanvragen zonder vraagstelling.

 

Een reading kan je houvast geven in een lastige periode of bij een bepaald vraagstuk waar je het moeilijk mee hebt of op vastloopt. Een reading geeft over het algemeen inzichten en inspiratie. Door een reading worden vaak (negatieve) patronen herkent en doorbroken. Je krijgt inzichten in niet versterkende overtuigingen en leert deze om te buigen in een positieve beweging. Soms herken jij nog niet wat ik aangeef, meestal is er direct (h)erkenning en opluchting. Bovenal kan een reading een bijzonder geschenk voor jezelf zijn, om door te kunnen groeien of om bevestiging en rust te krijgen. Een reading verdiept ook jouw intuïtieve kanaal.

 

Tijdens een reading maak ik gebruik van mijn intuïtie en van heldervoelendheid, helderwetendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Ook maak ik gebruik van de kracht en energie van de Engelen. Ik doe geen toekomstvoorspellingen. Je ontvangt een reading met een coach-onderstroom. Daarnaast ontvang je twee uitgebreide boodschappen uit twee verschillende kaartendecks van Gerda.

 

Hoe werkt het verder?

- Ik stem op jou af via een recente foto van jou waar je gezicht en je ogen duidelijk op staan. Deze foto graag sturen naar vrouwenverbinding@kpnmail.nl 

- Ik ontvang graag jouw twee vragen (of je thema) en graag verneem ik je leeftijd en je huidige gezinssamenstelling (alleen, samen, kinderen?)

- Binnen 10 dagen ontvang je je reading in een document per e-mail

Reading

88,00 €

  • Beschikbaar