Inspiratie & Inzicht reading

 

Vraag je persoonlijke 'Inspiratie & Inzichten reading aan. Ik stem af en kies intuïtief voor jou drie verschillende kaartendecks uit, waarna er drie mooie en waardevolle boodschappen naar voren komen welke jou inzichten en ondersteuning kunnen geven. Ook kan de reading een spiegel voor je zijn of het licht schijnen op een blinde vlek. Daarnaast ontvang je een persoonlijke  boodschap om meer in afstemming met je hart en ziel te komen, na intuïtieve afstemming door Gerda, waar je de komende weken/maanden bij stil mag staan. Dit kan je o.a. helpen om (meer) liefde, vertrouwen en vreugde in je leven te manifesteren. Ik gebruik uitsluitend kaartendecks met een hoge zuivere energie en blijf mijzelf hier steeds in verdiepen. De reading draagt ook bij aan het (meer) openen van je hart. 

 

Je kunt in het bestelformulier 1 woord of een korte zin opschrijven van een thema wat je bezighoudt, dat geeft je een meer gericht antwoord. Ik neem dat mee in de afstemming.  Nadat de betaling volledig is verwerkt ontvang je binnen 7 dagen jouw reading per e-mail.

 

Let op!

Wanneer je niet via mijn website geld overmaakt, maar zelfstandig via je bank is het belangrijk dat je mij een email stuurt naar vrouwenverbinding@kpnmail.nl zodat ik je naam en emailadres heb en het woord van je thema.

Inspiratieboodschap

44,44 €

  • Beschikbaar