Inspiratie & Affirmatie Reading - Zomer 2020

Vraag je persoonlijke Inspiratie & Affirmatie Reading aan, als kompas voor de zomer die aanbreekt.

Ik stem af en kies intuïtief voor jou 3 verschillende kaartendecks uit . Sta eventjes stil bij een vraag of een thema, je hoeft dit niet met mij te delen. Voeg dit product daarna pas toe aan je winkelwagen. Je ontvangt binnen 3 a 4 werkdagen jouw Inspiratie Reading per email. Deze bestaat uit 3 mooie waardevolle boodschappen welke jou inzichten en ondersteuning kan geven. Ook kan de boodschap een spiegel voor je zijn of het licht schijnen op een blinde vlek. Extra leuk detail is dat je ook een persoonlijke affirmatie ontvangt van Gerda, die helemaal uniek is voor jou en je zal helpen om liefde en vertrouwen in je leven te manifesteren. Ik gebruik uitsluitend kaartendecks met een hoge zuivere energie. Hierdoor zal jouw boodschap ook helpen je hart meer te openen. 

 

Je kunt in het bestelformulier 1 woordje opschrijven van een thema wat je bezighoudt, dat geeft je een meer gericht antwoord. Ik neem dat mee in de afstemming.  Nadat de betaling is binnen gekomen ontvang je binnen 3 a 4 werkdagen jouw Reading in een document per email. 

 

Wanneer je niet via mijn website geld overmaakt maar zelfstandig via je bank is het wel belangrijk dat je mij een email stuurt naar vrouwenverbinding@kpnmail.nl zodat ik je naam en emailadres heb.

Inspiratieboodschap

22,50 €

  • Beschikbaar