Mei reading 2021

Vraag je persoonlijke MEI 'Inspiratie & Affirmatie' reading aan.

Ik stem af en kies intuïtief voor jou drie verschillende kaartendecks uit, waarna er drie mooie en waardevolle boodschappen naar voren komen welke jou inzichten en ondersteuning kunnen geven. Ook kan de reading een spiegel voor je zijn of het licht schijnen op een blinde vlek. Extra leuk detail is dat je ook een persoonlijke affirmatie ontvangt van Gerda, die helemaal uniek is voor jou en je zal helpen om (meer) liefde en vertrouwen in je leven te manifesteren. Ik gebruik uitsluitend kaartendecks met een hoge zuivere energie. De reading draagt ook bij aan het (meer) openen van je hart. 

 

Je kunt in het bestelformulier 1 woordje opschrijven van een thema wat je bezighoudt, dat geeft je een meer gericht antwoord. Ik neem dat mee in de afstemming.  Nadat de betaling volledig is verwerkt ontvang je binnen 5 werkdagen jouw reading in een document per email. 

 

Let op!

Wanneer je niet via mijn website geld overmaakt, maar zelfstandig via je bank is het belangrijk dat je mij een email stuurt naar vrouwenverbinding@kpnmail.nl zodat ik je naam en emailadres heb en het woord van je thema.

Inspiratieboodschap

27,50 €

  • Beschikbaar